Instalam monumente in cimitirele

Complex comemorativ din granit pe mormant

VIP7125
de la 50000  MDL
VIP7126
de la 85000  MDL
VIP7127
de la 80000  MDL
VIP7128
de la 70000  MDL

Tendintele moderne de asamblare a monumentelor tind spre instalarea complexelor comemorative. Asamblarile date se difera de la monumentele funerare simple cu aceea ca elementele sunt unite printre ele si corespund unui stil anumit. Astfel de constructii sunt mai informative, deoarece este posibila cioplirea imaginii aproapelui in intregime, reprezentari ce denota niste trasaturi ale celui decedat, epitafuri corespunzatoare.

Din complexul memorial din granit face parte monument propriu-zis, o centurare sub forma de gard, balustrade si parapet, o banca si o masuta pentru odihna sau masa funerara, elemente decorative (vase, sculpture), pavaj, o acoperira din iarba naturala sau artificiala, elemente de amenajare verde. Din elementele exclusive pentru complexul memorial VIP se refera cripte, orologiuri, mausoleuri, care de obicei se instaleaza in locurile de inmormantare familiale. Site-ul NU reprezinta un internet magazin. Aici sunt prezentate doar texte informative. Pretul monumentului depinde de marimile si detaliile acestuia.

Cum sa alegi si sa dai comanda la un complex comemorativ?

Producerea unui complex memorial din granit este un lucru foarte anevoios si de lunga durata pentru designerii de landsaft, IT specialisti, pictori, sculptori, de aceea trebuie de gandit asupra comenzii si a detaliilor din timp.

Un lucru indispensabil pentru infaptuirea complexului comemorativ este raportul acestuia cu marimile sectorului de pamant de pe cimitir. Pe un teritoriu mic, complexul nu va arata cumsecade, mai ales in lipsa teritoriului inverzit, acesta va parea pustiu si uitat.

Pretul pentru un complex premium din granit

Preturile pentru complexurile memorial premium sunt de regula mai inalte decat preturile monumentelor simple, de aceea comanda trebuie gandita cu multa prudenta si responsabilitate. In primul rand, actiunile ce vor urma trebuie sa fie convorbite cu administratia cimitirului sis a primesti in scris permisiunea de a efectua lucrarile. Lucratorii trebuie din timp sa faca cunostinta cu sectorul de pamant de pe cimitir, ca sa se ia in consideratie conditiile de lucru si vecinatatea monumentelor. Instalarea complexului de asemenea trebuie sa fie efectuata de specialistii cu experienta din companie. In cazul deteriorarii materialelor sau a elementelor complexului, costurile materiale ale restaurării sunt suportate de companie.


Amenajare complexului comemorativ

Instalatie de granit

Amenajarea asamblarilor memoriale imprejur cu granit
Amenajam cu placi de granit asamblarile si complexele de inmormantare in orice cimitir din Moldova. Mai mult de 15 feluri diferite de nuante si culori a placilor din granit.
de la 1000 MDL/1 м

Ilustrarea complexa 3D

Ilustrarea in 3D a complexelor si monumentelor premium
Va oferim posibilitatea de a vedea aproximativ cum va arata complexul memorial si teritoriul mormantului din jur, datorita ilustrarii in 3D a acestuia.
de la 1000 MDL

Inverzirea si amenajarea mormintului

Comanda inverzirea si amenajarea mormintului in Moldova
Va propunem serviciul de inverzire si amenajare a locului de inmormintare. Semnam contract pe orice termen de indeplinire a serviciilor de inverzire si amenajare.
de la 1000 MDL